Over GreenID

Ons teamGreenID is een onderneming die in 2001 werd opgericht door Ides De Vlamynck. Ides gaat er van uit dat kwalitatief werk enkel kan voort vloeien uit een brede bagage aan vakkennis. Daarom trok hij er na zijn graduaat Groenvoorziening op uit naar Engeland. Hij volgde er een volledig school jaar (2000-2001) “Arboriculture” in Merrist Wood College (Guildford). De opleiding is wereldwijd gekend door zijn efficiënte en doordachte aanpak. Er word namelijk uitgebreid aandacht besteed aan plantenkennis, alsook aan ziektes, plagen en de gevaren die daaruit kunnen voort vloeien. Door de vele praktijklessen en de ervaring van de docenten, leerde Ides er de fijne kneepjes van het vak. Mede door zijn ambitie en inzicht werd hem aanbevolen een eigen zaak op te starten zodat hij het werk naar eigen visie kan uitvoeren.

Eens aan het werk, komt Ides al snel handen te kort en moet beroep doen op collega’s om hem te helpen. Een goede samenwerking, in 2 richtingen, is sinds enkele jaren het resultaat. Daarnaast hebben we ook enkele werknemers vast in dienst.

Onze klanten zijn zowel particulieren als zelfstandige ondernemingen. Wij werken ook regelmatig in onderaanneming voor diverse tuinaannemers. Deze samenwerking is gebaseerd op een goede verstandhouding en vertrouwen ten opzichte van elkaars werk.

Ons werkterrein omvat zowel de kleine stadstuin als de ruimere tuinen en parken. We zijn voldoende uitgerust om op elk terrein ons werk efficiënt en goed uit te voeren. Een goed inzicht en de uitgebreide vakkennis resulteert telkenmale tot een mooi eindresultaat waar je nog jarenlang plezier aan kan hebben!

Opleidingen

Je kunt een beroep enkel goed uitvoeren als je over een grondige vakkennis beschikt. Een brede bagage is hèt uitgangpunt voor kwalitatief werk met een toekomstvisie. Er wordt veel tijd - en dus ook onnodige kosten - bespaard als je een vak volledig onder de knie hebt!

Onze opleidingscertificaten:

  • Technisch tuinbouw (VLTI Torhout)
  • Graduaat groenvoorziening (KATHO Roeselare)
  • Arboriculture en Tree Surgery (Merrist Wood College – England)
  • Certified Tree worker (UK)
  • VCA voor leidinggevenden
  • European TreeWorker - ETW-certificaat (EAC)